Odgušenje kanalizacije Braće Jerković

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Nema nikakvog razloga za zabrinutost ako u ma kom stanu, kući ili zgradi, te u lokalu, kancelarijama ili u bilo kom drugom objektu dođe do poteškoća sa funkcionisanjem vodovodnog sistema ili kanalizacionog. Naime, vodoinstalateri nude klijentima i hitne intervencije.

A to dalje znači da recimo odgušenje kanalizacije Braće Jerković, ali i sve ostale popravke na vodovodnom i na kanalizacionom sistemu mogu biti izvršene u bilo koje doba i dana i noći. Svakako ovi majstori vrše hitne intervencije nakon završenog radnog vremena, odnosno u toku noći. I ne samo u periodu radne sedmice, to jest od ponedeljka do petka, nego isto tako i u dane vikenda, ali i u toku svakog državnog praznika. 

Cena izvršenja konkretnih usluga se svakako razlikuje u odnosu na cenu, koja će važiti kada odabrani majstor intervenciju vrši u toku svog radnog vremena. Ali nema sumnje da će svaki klijent na vreme da dobije informaciju kako o tome koliko će ga koštati odgušenje kanalizacije Braće Jerković, tako isto i o tome da li je možda potrebno da bude izvršena i neka dodatna usluga, da bi kanalizacioni sistem u tom objektu bez ikakvih smetnji i dalje funkcionisao. 

Treba brzo reagovati


U slučaju da primetite da voda u lavabou, tuš kabini ili u kadi, odnosno u sudoperi otiče sporije, neophodno je da odmah nešto preduzmete. Naravno da se to odnosi i na situacije kada primetite da nakon puštanja vode iz vodokotlića dolazi do podizanja nivoa vode u wc šolji.

U većini slučajeva ljudima ne pada odmah napamet da bi trebalo da kontaktiraju izabranog majstora, koji će izvršiti profesionalno odgušenje kanalizacije Braće Jerković, več obično pokušavaju sami to da učine. Međutim, neretko se događa da vrlo brzo posle toga shvate da je u pitanju situacija koja zahteva angažovanje stručnjaka. 

Svakako mogu da pokušaju sa različitim hemijskim sredstvima, koja se preporučuju za čišćenje odvoda, ali to ipak ne može da se smatra trajnim rešenjem. 

Podrazumeva se da će izabrani majstor u najkraćem mogućem roku nakon što ga klijent bude kontaktirao i izneo problem sa kojim se susreo u određenom prostoru, taj prostor i da poseti. Ovaj segment je vrlo bitan, jednostavno zato što na taj način majstor vrši detekciju problema i procenu stanja. Tek posle toga će on i biti u prilici da donese odluku o tome da li je bolje da odgušenje kanalizacije Braće Jerković bude izvršeno ručno, kada se koristi samo sajla ili je potrebno pristupiti mašinskom odgušenju. Ukoliko je to slučaj, to znači da će biti korišćena specijalna vozila, uzevši u obzir da se u tom slučaju otčepljenje kanalizacije vrši pod pritiskom. 

Koje su dodatne usluge dostupne?


Uz to što mogu po zahtevu i u skladu sa potrebama da izvrše odgušenje kanalizacije Braće Jerković, ručno ili mašinski, profesionalni vodoinstalateri takođe mogu da se pobrinu i za čišćenje septičkih jama. U skladu sa dogovorom, koji će imati sa klijentima, mogu i da odvezu otpad na deponiju. 

Specijalizovani su i za čišćenje kišne kanalizacije i slivnika, ali i horizontalnih i vertikalnih kanalizacionih cevi. 

Podrazumeva se da po potrebi mogu pružiti i sve vodoinstalaterske usluge, koje se primenjuju sa ciljem uspostavljanja optimalnog rada oba sistema, i kanalizacionog i vodovodnog.

U slučaju da procene da je tako bolje za odgušenje kanalizacije Braće Jerković, vodoinstalateri mogu da predlože i uslugu snimanja kanalizacionog sistema uz pomoć namenskih, mikro kamera. U većini slučajeva se ta usluga preporučuje kao dodatna dijagnostička usluga, kako bi majstor mogao da bolje izvrši otčepljenje kanalizacije.