Odgušenje kanalizacije Avala

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Na području beogradske planine postoje mnogi majstori, koji će po zahtevu klijenta ne samo u vrlo kratkom roku izvršiti odgušenje kanalizacije Avala, nego će tu uslugu pružiti i u principu onda kada je to klijentima potrebno, prosto zato što su dostupne i hitne intervencije. 

Praktično govoreći, kako u toku svog radnog vremena, tako isto i nakon njega će vodoinstalater izaći na teren i otkloniti bilo kakav problem. 
Ističemo da se hitne intervencije vrše i u toku noći, kao i subotom i nedeljom, te za vreme svih državnih praznika, što znači da bi klijenti trebalo u potpunosti da budu rasterećeni ukoliko se u njihovom stambenom ili poslovnom objektu dogodi bilo kakav problem, koji će dovesti do ometanja funkcionisanja kanalizacionog sistema. 

Izuzev toga, vodoinstalateri su naravno osposobljenih za pružanje svih onih usluga, koje se primenjuju sa ciljem osposobljavanja vodovodnog sistema u nekom objektu za optimalno funkcionisanje. Iste te usluge mogu takođe pružiti i po principu hitnih intervencija. 

Kada su u pitanju hitne intervencije, s obzirom na to da majstor ima obavezu da izađe na teren van radnog vremena, to je i cenovnik prema kome se one naplaćuju drugačiji od uobičajenog. Pre nego što vodoinstalater bude počeo da vrši određenu uslugu, klijent će naravno da dobije sve potrebne informacije o ceni. 

Predviđeno je da majstor izlazi na teren, kako bi procenio u kakvom stanju se sam kanalizacioni sistem u tom objektu nalazi. U principu, on vrši lično procenu nivoa začepljenja, kao i stanja sistema, te upravo na osnovu svih tih informacija i donosi odluku o tome da li će izvršiti ručno odgušenje kanalizacije Avala ili će morati da primeni mašinsko. 

Kada je potrebno izvršiti mašinsko odgušenje kanalizacije?


Kao što je već navedeno, vodoinstalater je u obavezi da izađe na teren u najkraćem roku pošto ga klijent bude kontaktirao. Tamo će izvršiti adekvatnu procenu ne samo stanja kanalizacionog sistema, nego i stepena začepljenja. 

Sve te informacije su vodoinstalateru izuzetno značajne, prosto zato što će na osnovu njih i moći da odluči da li je bolji izvršiti mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije Avala. 

Najjednostavnije bi bilo reći da se specijalna vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom primenjuju u situacijama kada je nivo zaprljana visok, odnosno kada je začepljenje na mestu, koje nije dostupno uz primenu mehaničke sajle. Dakle, ako vodoinstalater bude utvrdio da je visok nivo zaprljana u pitanju, odnosno da ne može tako lako uz korišćenje sajle da priđe mestu, koje se smatra problematičnim, on će predložiti da odgušenje kanalizacije Avala bude izvršeno uz primenu specijalnih mašina.

A u svim drugim situacijama će najverovatnije tu uslugu vršiti ručno, odnosno uz korišćenje specijalne sajle. 

Dobro je naglasiti i to da vodoinstalater može po zahtevu klijenata da izvrši isto tako i čišćenje svih odvoda, odnosno čišćenje septičkih jama. Na osnovu prethodnog dogovora može i da odveze otpad iz septičkih jama na mesto, koje je zato predviđeno. 

Svakako su dostupne usluge, koje podrazumevaju ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije Avala, ali i sve vodoinstalaterske usluge, koje će ovaj majstor primeniti sa ciljem osposobljavanja sistema u određenom objektu. 

Ako to bude bilo potrebno, može da bude izvršeno i snimanje kanalizacionog sistema. Ova ijagnostička usluga u osnovi se primenjuje onda kada majstor nije u prilici da na jednostavan način utvrdi gde je nastao problem u funkcionisanju kanalizacije. Tada se koriste specijalne mikro kamere, uz pomoć kojih se utvrđuje kao prvo gde je začepljenje nastalo, a kao drugo vodoinstalater stiče uvid i u stanje celokupnog kanalizacionog sistema i na osnovu toga može i da deluje.