Montiranje slavine u kuhinji

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Slavina u kuhinji jedan je od najkorišćenijih elemenata u kući, što upućuje na činjenicu da se i najbrže troši i propada u zavisnosti od kvaliteta. Danas se na tržištu može naći veoma veliki broj modela slavina. Većih i manjih sa različitim ručicama.

Prilikom montaže slavine u kuhinji morate razmisliti o sledećim stvarima; dubini i veličini sudopere, na kom mestu će ići mlaz vode i da li će on prskati van sudopere kada je montirate. 

Takođe, ne bi bilo dobro da slavinu montirate tako da mlaz ide van sudopere jer je tada i sama slavina nefunkcionalna. Takođe pravo mesto izvora slavine je umetnost potrefiti. Pre nego što je montirate morate da znate da se ne mogu sve slavine montirati na svaku sudoperu. Velike i rogobatne česme će prskati okolo, ukolio imate malu sudoperu,a ukoliko je izvor vode suviše blizu gornje ivice sudopere tada nećete moći normalno da je koristite, da perete sudove ili sipate vodu. Ukoliko niste sigurni pozovite vodoinstalatera i objasnite mu kakva je vaša sudopera a on će vam preporučiti najbolje modele slavine koje će joj odgovarati.