Otpušavanje slivnika Zemun

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Iako postoje situacije kada različita hemijska sredstva mogu da pomognu da se čep, koji je formiran u cevi i koji otežava oticanje vode iz slivnika, donekle smanji, u praksi gotovo da ne postoje slučajevi da se na taj način konkretni problem reši.

Naime, ako su slivnici zaprljani toliko da voda ne može da otiče na uobičajeni način, odnosno uobičajenom brzinom, sasvim je sigurno da je neophodno da budu angažovani vodoinstalateri, koji će profesionalno da izvrše otpušavanje slivnika Zemun.

Ovi majstori imaju i znanje i iskustvo, ali i sve potrebne alate, odnosno mašine, što će im sve sigurno pomoći da konkretni problem reše i to u najkraćem mogućem roku. 

U principu je potpuno svejedno da li se slivnik nalazi u unutrašnjem ili u spoljašnjem prostoru, jer je princip vršenja ove usluge uvek isti. 

Kako u praksi funkcioniše profesionalno otpušavanje slivnika Zemun?


Nakon što ljudi koji u određenom prostoru žive ili rade, odnosno borave, primete da postoji poteškoća sa brzinom oticanja vode, te posumnjaju na zapušeni slivnik, neophodno je da kontaktiraju izabrani vodoinstalaterski servis u najkraćem mogućem roku, odnosno vodoinstalatera, kome će poveriti profesionalno otpušavanje slivnika Zemun. 

Majstori će u najkraćem mogućem roku posle toga da posete konkretni stambeni, poslovni ili bilo koji drugi objekat, u čijoj unutrašnjosti ili u dvorištu je došlo do problema sa oticanjem vode u slivniku. Vrlo je važno da tom prilikom izvrše detekciju problema, odnosno da kao prvo procene da li je u pitanju zaprljanje većeg ili manjeg obima. Sledeće što moraju da učine jeste da pokušaju, na osnovu iskustva i znanja, da procene da li je čep koji je doveo do problema u oticanju vode, formiran u blizini odvoda ili duboko u ceni. 

Kada budu imali sve te informacije, majstori će imati i mnogo jasniju sliku o stanju samog slivnika, odnosno cevi, te će i biti u prilici da donesu odluku o tome da li će otpušavanje slivnika Zemun da izvrše ručno, odnosno uz korišćenje sajle ili će biti neophodno da koriste specijalna vozila, kako bi slivnike otpušili i očistili pod pritiskom.