Otpušavanje slivnika Voždovac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ili uz korišćenje sajle ili uz korišćenje specijalnih WOMA vozila će vodoinstalateri, koji su specijalizovani, pored ostalog i za otpušavanje slivnika Voždovac, pomenutu uslugu da izvrše. Međutim, da bi mogli da se opredele između te dve opcije, neophodno je da budu lično upoznati sa stanjem na terenu. 

Sve to zapravo znači da će vrlo brzo pošto ih klijenti budu kontaktirali i naveli da je u njihovoj kući, stanu ili u prostoru druge namene došlo do poteškoća sa funkcionisanjem slivnika, nastojati da posete taj objekat. Isto to se, naravno odnosi i na gajger slivnike, ali i na slivnike za septičku kanalizuaciju, recimo, te za dvorišne slivnike, budući da se pomenuta usluga vrši na potpuno istovetan način u svim tim slučajevima. 

Kako u praksi funcioniše profesionalno otpušavanje slivnika Voždovac?


Posebno je važno da ljudi koji žive ili rade u nekom prostoru povedu računa i o tome da li sve funkcioniše optimalno, a primarno se to odnosi na elektro instalacije, kao i na vodovodni i kanalizacioni sistem. Nema nikakve sumnje da je lako vidljivo ukoliko bilo koji slivnik ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Zato je preporuka i na najmanju naznaku problema reagovati, te se obratiti stručnjacima koji su, između ostalog specijalizovani i za ručno i mašinsko otpušavanje slivnika Voždovac. 

U najkraćem mogućem roku pošto ih budu kontaktirali, vodoinstalateri će precizirati i kada će izaći na teren, budući da je to najbitnije za rešavanje konkretnog problema. 

A kada majstori budu posetili objekat, u kome se javio problem sa funkcionisanjem slivnika, oni moraju kao prvo da ustanove u kom delu slivnika postoji začepljenje, ali je isto tako neophodno i da utvrde da li je reč o zaprljanju većeg ili manjeg obima.

Upravo te informacije su izuzetno značajne za donošenje odluke o tome na koji način će u unutrašnjosti ili spoljašnjosti konkretnog objekta biti izvršeno otpušavanje slivnika Voždovac. Majstori u principu ručno vrše tu uslugu ukoliko ustanove da je zaprljanje manjeg obima, ali i ako smatraju da uz primenu sajle mogu da dopru do dela koji je problematičan. Nasuprot tome, specijalna vozila, poznata kao WOMA vozila se koriste ukoliko je zaprljanje većeg obima i ako je čep u delu, koji nije tako lako dostupan, pa je potrebno da se pristupi otpušavanju slivnika pod pritiskom.