Ugradnja bojlera Surčin

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Sasvim je očekivano da u određenom živonom ili radnom prostoru, kako vreme prolazi, dolazi do određenih kvarova na različitim uređajima. Svi oni se uglavnom koriste svakodnevno i svaki od tih uređaja ima određeni period garancije, kada nesmetano radi. Ali kako vreme prolazi, njegovi delovi bivaju oštećeni, što dovodi do kvarova.

Sve to i te kako utiče na korisnike određenog prostora, odnosno na ljude koji u njemu žive ili rade. 

Ali ono što je najbitnije da znaju jeste da je uvek potrebno u takvim situacijama obratiti se stručnim licima, koji će se potruditi da kvar na bilo kom uređaju uspešno otklone, tako da svi ukućani, odnosno ljudi koji u tom prostoru rade, mogu bez ikakvih smetnji da nastave da ih koriste. 

Nema potrebe da se bilo ko plaši ako dođe do problema sa funkcionisanjem wc šolje ili bojlera recimo. Ne znači da svaki kvar vodi ka tome da je neophodna zamena i ugradnja bojlera Surčin, odnosno wc šolje ili bilo kog drugog elementa u kupatilu, ali i u kuhinji. Sasvim je dovoljno kontaktirati odabranog majstora, koji će utvrditi prvo gde ne nastao kvar, a zatim ga ili otkloniti, ako je moguće ili predložiti klijentu da bude izvršena demontaža starog i montaža novog bojlera. 

Najčešći kvarovi na bojleru

 

Mada svi prvo pomislimo da je potrebna zamena i ugradnja bojlera Surčin kada primetimo da se voda ne zagreva dovoljno brzo ili čak da je došlo do kapanja, odnosno curenja vode, ali na svu sreću to nije uvek slučaj. 

 

Nagomilani kamenac je jedan od najčešćih uzroka kvara na bojlerima. A odmah zatim i pokvaren termostat, kao i grejač, te problem sa cevima na bojleru, koje vremenom bivaju oštećene.

Ipak, sve to ni u kom slučaju ne znači da je neophodna demontaža i ugradnja bojlera Surčin, već poprakva konkretnih delova. 

Primera radi, ako vodoinstalater prilikom izlaska na teren bude utvrdio da je u unutrašnjosti bojlera prisutna velika količina kamenca, on će ga očistiti i na taj način osposobiti bojler za dalji rad. A ako ustanovi da je do problema u funkcionisanju tog uređaja došlo jer je pokvaren termostat ili grejač, te oštećene cevi na bojleru, vodoinstalater će te delove da zameni i tako izvrši neopodne popravke, koje će omogućiti nespematno korišćenje bojlera.