Ugradnja bojlera Savski venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Potpuno je bespotrebno govoriti o tome da li se nekome dopada da mu majstori budu u kući ili ne. Naravno da niko od nas to baš i ne voli, ali jednostavno postoje situacije kada je neophodno da budu angažovani, bez obzira da li se radi o električarima, keramičarima, vodoinstalaterima ili drugim majstorima. 

Jedna od situacija koja iziskuje angažovanje profesionalaca je sasvim sigurno ugradnja bojlera Savski venac, odnosno zamena bojlera. Nevezano za to da li u tom trenutku neko renovira kupatilo ili je možda došlo do kvara samog bojlera, tek nema nikakve sumnje da je angažovanje stručnjaka, to jest iskusnih profesionalaca u tom slučaju izuzetno važno.

Svakako bi se trebalo osvrnuti i na one pojedince, koji smatraju da bojler mogu samostalno demontirati, te kasnije montirati. Ipak, ako se na bave vodoinstalaterskim poslovima, ni u kom slučaju im se ne savetuje da to učine, prosto zato što neprofesionalna demontaža, te kasnija montaža bojlera može dovesti ne samo da veće štete u određenom prostoru, nego i do opasnosi za sve koji kupatilo u tom prostoru koriste. 

Profesionalna ugradnja bojlera Savski venac


Onog momenta kada primetite da bojler ne zagreva vodu istom brzinom kao i ranije ili da curi voda iz njega, valjalo bi da što pre kontaktirate masjtora. Nemojte odmah biti zabrinuti, jer to još uvek ne znači da mora biti izvršena zamena, odnosno ugradnja bojlera Savski venac, ali je svakako važno da majstor utvrdi gde je nastao problem i naravno da ga otkloni, ako je moguće. 

U principu, pre nego što bude bio siguran da bojler jednostavno ne može da bude popravljen, vodoinstalater mora da isproverava njegove najosetljivije delove. Poznato je da su to cevi na bojleru, odnosno termostat i grejač. Upravo zato i najčešće nastaje problem, ali to i dalje ne mora da znači da je neophodna demontaža i ugradnja bojlera Savski venac, jer majstor može te kvarove da otkloni u većini slučajeva. 

Pored toga, često se problemi sa funkcionisanjem bojlera događaju usled nagomilanog kamenca, pa tada vodoinstalateri vrše čišćenje bojlera od kemenca i vrlo brzo ga osposobljavaju za dalji rad.