Majstor vodovodžija

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Majstor vodovodžija je jedini spas kada imate problem sa vodoinstalacijama, poplavu u stanu, šištanje iz bojlera, napukle cevi. Sve u vezi sa vodovodnim instalacijama rešavaju upravo majstori vodovodžije zajedno sa svojim timom i adekvatnom opremom za rešavanje najčešćih kvarova. Za svaki problem počevši od montaže sanitarija do odgušenja kanalizacije možete pozvati vodoinstalaterski servis u vašem kraju. 

Majstori vodovodžije obično rade svaki dan, a svi ozbiljni vodoinstalateri imaju i hitnu službu koja radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima, baš zbog toga što pojedine intervencije moraju hitno da se reše i ne mogu se odlagati.

Takve intervencije su pucanje cevi u zgradi, kapljanje bojlera, izlivanje vode iz glavnog oštećenog ventila. Takve intervencije zahtevaju stručna lica koja će za kratko vreme sprečiti štetu i zaustaviti problem. Vodoinstalateri imaju specjalnu opremu sa kojom rade i koju koriste za rešavanje različitih problema, od običnog otpušenja wc šolje koje se može uraditi i sajlom do mašinskog odgušenja kada su u pitanju cele zgrade.