Zamena gumice sifona

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zamena gumice i sifona od presudnog je značaja jer baš od ove intervencije može zavisiti da li će voda teći i kapljati tamo gde nije potrebno, a na taj način gubite mnogo vode na godišnjem nivou, što značajno povećava troškove. Nakon duge upotrebe gumice i sifoni se habaju i troše, te ih je neophodno zameniti novim. Kada se to desi potrebno je pozvati vodoinstalatera. Ponekad je moguće  da ovu intervenciju uradite sami, ali ukoliko se ne razumete u modele gumica i sifona, samo ćete napraviti dodatni trošak. Zamena sifona, je malo komplesknija, jer se neki sifoni nalaze na nedostupnim mestima, pa je za taj slučaj potrebno više iskustva.

Naročito je važan dobro postavljen sifon na sudoperi. Ukoliko on nije dobro postavljen, može doći do zagušenja sudopere i curenja vode. Svi delovi na cevima vremenom propadaju tako da ih je neophodno zameniti novim, da biste sprečili veću štetu i gubitke u budućnosti i sprečili poplave.

Ukoliko niste sigurni koju gumicu ili sifon kupiti pepustite to profesionalcima. Nakon nabavke i zamene Vaše kupatilo ili kuhinja opet će funkcionisati kao nekada.