Šta kada jako smrdi iz sudopere?

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ukoliko neprijatni mirisi dolaze baš iz mesta gde vam oni nikako nisu potrebni  a to je kuhinja gde pripremate hranu i kuvate za Vaše najdraže, neophodno je da shvatite odakle neprijatan miris dolazi i zbog čega. Ono što bi prvo trebalo da znate da neprijatni mirisi dolaze najčešće od zagušenja slivnika od velike količine ostataka hrane i drugih otpadaka, koje se vremenom talože i usled ustajalosti kreću neprijatno da mirišu. Ovo nikako nije dobar znak i vreme je da hitno odreagujete, jer se možete zatraziti, kako vi tako i Vaši ukućani.

Ukoliko volite instant savete sa interneta možete probati jedan od popularnih metoda, prirodnih rastvora koji će otčepiti slivnik i učiniti da neprijatni mirisi nestanu. Međutim brzo ćete shvatiti da to nije trajno rešenje i da je vreme za vodoinstalatera.

Prilikom poziva kada vodoinstalateru opišete situaciju u kojoj se nalazite, on će veoma brzo shvatiti o čemu se radi, a ukoliko se i voda izliva, to se smatra hitnom inetrvencijom. Vodoinstalateri za ovu vrstu intervencije najčešće koriste sajle, koje su sasvim dovoljne za otčepljenje i čišćenje sudopere od ostataka hrane, kada se ostaci odstrane, nestaće i neprijatni mirisi a Vaša kuhinja će opet biti čista i blistava.